Welkom in Oosterend op Terschelling

 

Puur Terschelling is het verrassend veelzijdige bedrijf van Anne en Danielle, midden in het laatste dorpje van Terschelling, Oosterend. Wij willen onze gasten het Puur Terschelling gevoel laten beleven, in de oneindige rijkdom van de eilander natuur: bos, duinen, cranberryvelden, polder, wad, strand, Unesco Werelderfgoed en Europees natuurreservaat de Boschplaat.
Wij nemen u graag mee in onze huifkar, de loungekar, de menkar, de trouwkoets of arrenslee. Of u kunt met ons mee op de rug van onze betrouwbare Friese paarden of wandelen met onze ezels. Hiernaast bieden wij wadlooptochten met oester proeverij, 4x4 Landrover vervoer. Graag trakteren wij u vanuit onze authentieke ijscokar op een overheerlijk boerenijs of kunt u ontspannen, gezellig en teambevorderend bezig gaan met hoefijzergolf. Er is een zee aan mogelijkheden bij Puur Terschelling.
Anne, Daniëlle en het Puur Terschelling team staan graag voor u klaar!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord:

Familie Bierema
Puur Terschelling
Oosterend 39 8897 HX Oosterend, ( Terschelling )

: +31562 44 94 87
: +316 30 05 60 23
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
:
: Vindt ons leuk op Facebook!
: Volg ons op Twitter
: Volg ons op Instagram
: Volg ons op Pinterest
: Volg ons op Google+
: Bekijk ons op Youtube
: Bekijk ons op Tripadvisor

Over ons

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en binnen- en buitenlandse gasten. De Stichting Natuurlijk Oosterend Terschelling (NO) zet zich ervoor in dat het unieke karakter en de schoonheid van ons dorp op de kaart wordt gezet zonder onze authenticiteit aan te tasten. Binnen Natuurlijk Oosterend is de bevordering van de leefbaarheid in Oosterend een belangrijk doel. Hiermee willen wij duurzaamheid, kleinschaligheid en de natuur als onze sterke punten benadrukken en uitdragen.

Onze partners

Waddengoud
Dark Sky Park
Staatsbosbeheer
Polderpracht
Gemeente Terschelling
Provincie Fryslân