Welkom in Oosterend op Terschelling

 

Workshops en Open Atelier. Vilten Op Terschelling is ontstaan nadat ik op Terschelling ben gaan wonen. Hier kreeg ik weer tijd en ruimte om creatief aan de slag te gaan. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de prachtige natuur op Terschelling, maar ook van sites als Etsy en Pintrest. Verder doe ik een tweejarige opleiding bij the Dutch Felt academie en volg diverse workshops.
Het creëeren van iets moois met wol, zijde, vezels, strandvondsten etc geeft eindeloos veel mogelijkheden en toepassingen. Vilten is een proces waarbij de creativiteit opborrelt maar wat ook heel ontspannend werkt. De resultaten zijn altijd verrassend en iedereen kan het.
Vilten Op Terschelling zit op een heerlijke plek in het laatste dorp van Terschelling.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord:

Ali Boonstra
Vilten op Terschelling
Oosterend 59a 8897 HX Oosterend, ( Terschelling )

:
: +316 23 22 60 22
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
: Vindt ons leuk op Facebook!

Over ons

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en binnen- en buitenlandse gasten. De Stichting Natuurlijk Oosterend Terschelling (NO) zet zich ervoor in dat het unieke karakter en de schoonheid van ons dorp op de kaart wordt gezet zonder onze authenticiteit aan te tasten. Binnen Natuurlijk Oosterend is de bevordering van de leefbaarheid in Oosterend een belangrijk doel. Hiermee willen wij duurzaamheid, kleinschaligheid en de natuur als onze sterke punten benadrukken en uitdragen.

Onze partners

Waddengoud
Dark Sky Park
Staatsbosbeheer
Polderpracht
Gemeente Terschelling
Provincie Fryslân