Welkom in Oosterend op Terschelling

 

Welkom in Oosterend

Oosterend is de ideale plek om te ontsnappen aan de alledaagse beslommeringen. Het is een klein, gemoedelijk dorp gelegen aan de oostzijde van Terschelling. Op deze website kunt u vinden wat er allemaal te doen is in Oosterend en waar u in Oosterend kunt logeren. Contact informatie van de logiesverstrekkers is te vinden op deze pagina. Om de ondernemers in Oosterend zoveel mogelijk te supporten vragen wij u om rechtstreeks bij de logiesverstrekkers uw vakantie te reserveren. Alvast bedankt en een heel fijne vakantie gewenst in het mooiste dorpje van Terschelling!

oosterend

 

Op onze biologische boerderij in Oosterend lopen de melkschapen het hele jaar in kruidenrijke percelen en komen ze twee keer per dag in de stal om gemolken te worden. Van de melk maken wij diverse harde en zachte schapenkazen en romig ijs in eilander smaken zoals cranberry, duindoorn en vlierbes.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord:

Familie Bakker
De Zeekraal
Oosterend 17 8897 HW Oosterend, ( Terschelling )

: +31562 44 92 78
: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
:
: Vindt ons leuk op Facebook!
: Volg ons op Twitter

Over ons

Oosterend is een mooi en authentiek stukje Terschelling dat gezien en beleefd mag worden door eilanders en binnen- en buitenlandse gasten. De Stichting Natuurlijk Oosterend Terschelling (NO) zet zich ervoor in dat het unieke karakter en de schoonheid van ons dorp op de kaart wordt gezet zonder onze authenticiteit aan te tasten. Binnen Natuurlijk Oosterend is de bevordering van de leefbaarheid in Oosterend een belangrijk doel. Hiermee willen wij duurzaamheid, kleinschaligheid en de natuur als onze sterke punten benadrukken en uitdragen.

Onze partners

Waddengoud
Dark Sky Park
Staatsbosbeheer
Polderpracht
Gemeente Terschelling
Provincie Fryslân