Welcome in Oosterend on Terschelling

 

Terschelling is een bijzondere plek. Hier voel ik mij thuis, liggen mijn roots. Als verhalenjutter ga ik op zoek naar stoere, kwetsbare, mooie, trieste, oude en nieuwe eilandverhalen. Aangespoelde verhalen die zijn meegegeven met de wind. Eilandmeisje is ontstaan uit de wens om de liefde voor Terschelling te delen. Het gezicht achter Eilandmeisje is Marloes Fopma, een echt Eilandmeisje. Maandelijks schrijf ik een digitale flessenpost, Aangespoeld, voor alle jutters die Terschelling in het hart hebben gesloten en er blijvend naar verlangen. Waarom deel jij de liefde voor Terschelling?

 
Vanaf najaar 2016 kan je mee op verhalentocht (combi fietsen + wandelen) om samen verhalen te jutten in het landschap rondom Oosterend. Meer informatie hierover volgt medio juli. Eilandmeisje vertelt op aanvraag voor gezelschappen en bedrijven van de wal ook eilandverhalen. Trouwen op Terschelling? Eilandmeisje jut graag jullie liefdesverhaal waar het eiland decor in is. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik sta u graag te woord:

Marloes Fopma
Eilandmeisje
Oosterend 24 8897 HZ Oosterend, ( Terschelling )

: +31562 85 08 17
: +316 15 39 29 30
: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
:
: Vindt mij leuk op Facebook!
: Volg mij op Twitter

About us

De stichting Natuurlijk Oosterend is opgericht ter promotie en leefbaarheid van Oosterend op Terschelling. Leden van Natuurlijk Oosterend zijn ondernemers, ondernemenden en individuele personen welke Oosterend een warm hart toe dragen.